Więcej informacji odnośnie form szkoleń znajdziesz tutaj.
Profesor NIZP-PZH pracująca w Zakładzie Żywienia i Wartości Odżywczej Żywności Instytutu. Kierownik i uczestnik polskich i międzynarodowych projektów badawczych; specjalista w zakresie chemicznych metod analizy żywności oraz akredytacji laboratoriów badawczych. Autorka ponad 100 publikacji naukowych nt. jakości i bezpieczeństwa żywności i żywienia.
Cena szkolenia online obejmuje:
Więcej informacji dot. regulaminu, realizacji szkolenia oraz rabatów znajdziecie Państwo tutaj.
Miejsce szkolenia | ONLINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 19.05.2025 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 20.05.2025 | do godz. 15:00 |
Czas trwania | 14 h dydaktycznych | |
Ilość dni dydaktycznych | 2 | |
Cena szkolenia on-line dla drugiej i kolejnej osoby z firmy | netto: 790,00 zł | brutto: 971,70 zł |
Cena szkolenia on-line dla pierwszej osoby | netto: 890,00 zł | brutto: 1094,70 zł |