W związku obecną sytuacją szkolenie może być zrealizowane w późniejszym terminie, tak aby zebrać grupę niezbędną do realizacji szkolenia. Aktualnych informacji udzielamy telefonicznie
Dzień pierwszy:
Dzień drugi:
Doktor nauk technicznych ze specjalizacją w dziedzinie mikrobiologii. Wieloletni pracownik akredytowanego laboratorium badania żywności. Autorka kilkudziesięciu publikacji w czasopismach naukowych i branżowych. Szkoleniowiec w zakresie wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym, metod badań mikrobiologicznych produktów spożywczych i środowiska produkcji, wymagań i przepisów prawa dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności oraz higieny procesów produkcyjnych, systemów zarządzania w przemyśle spożywczym: normy ISO, HACCP, GMP/GHP, BRC. Auditor wewnętrzny w zakresie wymagań systemu akredytacji dla laboratoriów badawczych oraz wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym
Więcej informacji o dofinansowaniu szkoleń w Bazie Usług Rozwojowych znajdziesz tutaj: Dofinansowania
*ZWOLNIENIA SZKOLEŃ Z PODATKU VAT
Podstawy prawne:
1. Na podstawie art. 43 ust. 1 pkt. 29 lit. C Ustawy o VAT zwalnia się z podatku VAT szkolenia finansowane w całości ze środków publicznych
2. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 20 grudnia 2013 r. paragraf 3 ustęp 1 pkt. 14 zwalnia się z podatku VAT szkolenia finansowane w co najmniej 70% ze środków publicznych
Miejsce szkolenia | ONLINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 09.12.2020 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 10.12.2020 | do godz. 15:00 |
Czas trwania | 12 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 2 | |
Cena szkolenia on-lina dla drugiej i kolejnej osoby z firmy | netto: 640,00 zł | brutto: 787,20 zł |
Cena szkolenia on-lina dla pierwszej osoby z firmy | netto: 750,00 zł | brutto: 922,50 zł |