Więcej informacji odnośnie form szkoleń znajdziesz tutaj.
Beata Paziak - Domańska - Doktor nauk biologicznych ze specjalizacją w dziedzinie mikrobiologii. Posiada doświadczenie w pracy naukowej jako wykładowca w Instytucie Mikrobiologii i Immunologii, Uniwersytetu Łódzkiego. Od 2004 r. pracownik akredytowanego laboratorium badania żywności, Pracowni Mikrobiologii w Zakładzie Jakości Żywności, Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie. Autorka publikacji w czasopismach naukowych i branżowych. Praktyk w wykonywaniu analiz mikrobiologicznych i kontroli jakości oraz oceniający w analizach sensorycznych żywności. Szkoleniowiec w zakresie wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym, metod badań mikrobiologicznych produktów spożywczych, monitoringu czystości środowiska produkcji i materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Auditor wewnętrzny w zakresie wymagań systemu akredytacji dla laboratoriów badawczych oraz wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym.
Cena szkolenia online obejmuje:
Dofinansowanie w ramach Bazy Usług Rozwojowych. Sprawdź jak uzyskać do 80% dofinansowania na to szkolenie.
Więcej informacji dot. regulaminu, realizacji szkolenia oraz rabatów znajdziecie Państwo tutaj.
Miejsce szkolenia | ONLINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 30.11.2023 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 01.12.2023 | do godz. 15:00 |
Czas trwania | 12 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 2 | |
Cena szkolenia on-lina dla drugiej i kolejnej osoby z firmy | netto: 750,00 zł | brutto: 922,50 zł |
Cena szkolenia on-lina dla pierwszej osoby z firmy | netto: 850,00 zł | brutto: 1045,50 zł |