Formularz kontaktu

Zainteresowany ofertą naszych usług szkoleniowo-doradczych? Wyślij wiadomość, na pewno odpowiemy!

Szkolenia laboratorium

Szkolenie On-line

Więcej informacji odnośnie form szkoleń znajdziesz tutaj.

Dlaczego warto?
To szkolenie jest dla Ciebie jeśli:
  • Jesteś pracownikiem przedsiębiorstwa wodociągowego lub innego podmiotu odpowiedzialnego za wodę do spożycia.
  • Jesteś kierownikiem laboratorium badającego wodę przeznaczoną do spożycia.
  • Wykonujesz badania jakości wody.
Po ukończeniu szkolenia:
  • Poznasz wyzwania dyrektywy 2020/2184 w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi, dzięki czemu wzbogacisz wiedzę i będziesz efektywniej wykonywał swoją pracę.
Program szkolenia
  • geneza Dyrektywy  2020/2184 w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi
  • podmioty odpowiedzialne za jakość wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi (kompetencje poszczególnych organów)
  • podwyższone wartości parametrów wskaźnikowych jakości wody
  • bezpieczeństwo ciepłej wody użytkowej
  • uprawnienia odbiorcy
Nasz Ekspert

Maja Kunik - Doświadczony auditor i trener łączący wiedzę oraz wieloletnie doświadczenie w pracy w akredytowanym laboratorium.  Wieloletni koordynator zespołu oceniającego przeprowadzającego analizę sensoryczną wody. Ekspert prowadzący szkolenia zewnętrzne dla próbkobiorców wody przeznaczonej do spożycia. Wykonuje m.in analizy fizyczne, chemiczne, organoleptyczne i mikrobiologiczne. Wykorzystywane metody: potencjometryczne (pH), konduktometryczne (przewodność), wizualne (barwa), elektrochemiczne (BZT5), nefelometryczne (mętność), spektrofotometryczne (żelazo, mangan itp.), miareczkowe (twardość, wapń itp.), wagowe (zawiesiny). 

Informacje organizacyjne

Cena szkolenia online obejmuje: 

  • Wykłady,
  • dyskusję w gronie ekspertów,
  • materiały szkoleniowe w formie elektronicznej,
  • świadectwo uczestnictwa w szkoleniu.

Więcej informacji dot. regulaminu, realizacji szkolenia oraz rabatów znajdziecie Państwo tutaj.

Akademia bezpieczeństwa żywności

 

Miejsce szkolenia ONLINE
Rozpoczęcie zajęć 23.05.2023 od godz. 09:00
Zakończenie zajęć do godz. 15:00
Czas trwania 6 h dydaktycznych
Ilosć dni szkolenia 1
Cena szkolenia dla drugiej i kolejnej osoby z firmy netto: 440,00 zł brutto: 541,20 zł
Cena szkolenia dla pierwszej osoby netto: 490,00 zł brutto: 602,70 zł

Odliczanie do daty zakończenia rezerwacji

Dni
Godziny
Minuty
Sekundy

Szczegóły szkolenia

Kategoria szkolenia: Bezpieczeństwo żywności
Numer szkolenia: 23/05/L/01/MKU
Zaczyna się:23/05/2023
Kończy się:23/05/2023
Lokalizacja:ONLINE
Formularz kontaktu

Zainteresowany szkoleniem wewnętrznym? Wyślij wiadomość, na pewno odpowiemy!