Zasady przygotowania próbek mleka i przetworów mlecznych wg normy PN-EN ISO 6887-5:2010
Zasady przygotowania próbek pobranych na etapie produkcji pierwotnej wg normy PN-EN ISO 6887-6:2013-06
Znaczenie etapu pobierania i przygotowania próbek do badań w analizie mikrobiologicznej żywności, niektóre źródła niepewności związanej z pobieraniem i przygotowaniem próbki, procedura potwierdzania ważności wyników (sterowanie jakością pobierania i przygotowania próbek)
To szkolenie już się odbyło. W sprawach organizacji szkolenia prosimy o kontakt z Działem Doradztwa i Szkoleń, |
Miejsce szkolenia | Kraków | |
Rozpoczęcie zajęć | 13.11.2019 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | do godz. 16:00 | |
Czas trwania | 7 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 1 | |
Cena szkolenia | netto: 550,00 zł | brutto: 676,50 zł |