Dzień pierwszy:
Rozpoczęcie szkolenia godz. 09:00
Zakończenie szkolenia godz. 16:00
Dzień drugi:
Rozpoczęcie szkolenia godz. 09:00
Zakończenie szkolenia godz. 16:00
Doktor nauk biologicznych ze specjalizacją w dziedzinie mikrobiologii. Posiada doświadczenie w pracy naukowej jako wykładowca w Instytucie Mikrobiologii i Immunologii, Uniwersytetu Łódzkiego. Od 2004 r. pracownik akredytowanego laboratorium badania żywności, Pracowni Mikrobiologii w Zakładzie Jakości Żywności, Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie. Autorka publikacji w czasopismach naukowych i branżowych. Praktyk w wykonywaniu analiz mikrobiologicznych i kontroli jakości oraz oceniający w analizach sensorycznych żywności. Szkoleniowiec w zakresie wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym, metod badań mikrobiologicznych produktów spożywczych, monitoringu czystości środowiska produkcji i materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Auditor wewnętrzny w zakresie wymagań systemu akredytacji dla laboratoriów badawczych oraz wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym.
To szkolenie już się odbyło. W sprawach organizacji szkolenia prosimy o kontakt z Działem Doradztwa i Szkoleń, |
Miejsce szkolenia | Wrocław | |
Rozpoczęcie zajęć | 27.02.2019 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 28.02.2019 | do godz. 16:00 |
Czas trwania | 14 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 2 | |
Cena szkolenia | netto: 1430,00 zł | brutto: 1758,90 zł |