Celem szkolenia jest poznanie i nauka stosowania w praktyce zasad nadzoru nad wyposażeniem pomiarowym laboratorium mikrobiologicznego, zachowania spójności pomiarowej w badaniach mikrobiologicznych, poznanie technik pobierania próbek i ich walidacji oraz zapewnienie jakości badań mikrobiologicznych
Szkolenie skierowane jest do pracowników laboratoriów mikrobiologicznych, zarówno posiadających akredytację jak i ubiegających się o nią.
Mikrobiolog praktyk z wieloletnim doświadczeniem, ekspert w obszarze diagnostyki mikrobiologicznej żywności, audytor systemu zarządzania laboratorium wg PN-EN ISO/IEC 17025, wykładowca i trener szkoleń z zakresu mikrobiologii żywności, diagnostyki mikrobiologicznej żywności, systemu zarządzania w laboratoriach
To szkolenie już się odbyło. W sprawach organizacji szkolenia prosimy o kontakt z Działem Doradztwa i Szkoleń, |
Miejsce szkolenia | Zakopane | |
Rozpoczęcie zajęć | 05.04.2017 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 07.04.2017 | do godz. 16:00 |
Czas trwania | 21 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 3 | |
Cena szkolenia | netto: 1960,00 zł | brutto: 2410,80 zł |