Celem szkolenia jest przedstawienie najważniejszych aspektów związanych z walidacją pobierania próbek wody, żywności , próbek środowiskowych, pasz i kosmetyków do badań mikrobiologicznych.
Szkolenie w ok.70% czasu złożone z wykładów i w ok.30% czasu z ćwiczeń praktycznych.
Na szkolenie zapraszamy osoby zajmujące się poborem próbek wody, żywności , próbek środowiskowych, pasz i kosmetyków do badań mikrobiologicznych oraz osoby biorące udział w walidacji metod pobierania próbek, szacowania niepewności oraz kontroli jakości pobierania próbek.
Specjalista - praktyk z zakresu diagnostyki mikrobiologicznej żywności, pasz, próbek środowiskowych. Doświadczenie w analityce 25 lat. Praca w inspekcji weterynaryjnej – w laboratorium. Kierownik techniczny i kierownik ds. jakości. Doświadczenie audytorskie.
To szkolenie już się odbyło. W sprawach organizacji szkolenia prosimy o kontakt z Działem Doradztwa i Szkoleń, |
Miejsce szkolenia | Warszawa | |
Rozpoczęcie zajęć | 07.06.2017 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 08.06.2017 | do godz. 16:00 |
Czas trwania | 14 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 2 | |
Cena szkolenia | netto: 1390,00 zł | brutto: 1709,70 zł |