Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z problematyką fałszowania żywności - zagrożeniami środków spożywczych oraz głównych czynników ryzyka w zakresie bezpieczeństwa. Scharakteryzowane zostaną uwarunkowania prawne autentyczności żywności, na podstawie prawa krajowego i UE. Przedstawione zostaną techniki analityczne stosowane do określania autentyczności żywności.
Szkolenie skierowane jest do technologów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli odpowiedzialnych za autentyczność i bezpieczeństwo żywności.
Pracownik Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego, posiada wieloletnie doświadczenie w prowadzeniu szkoleń, autor wielu publikacji naukowych i popularno naukowych, w tym kilku z zakresu zafałszowań i poświadczenia autentyczności żywności.
To szkolenie już się odbyło. W sprawach organizacji szkolenia prosimy o kontakt z Działem Doradztwa i Szkoleń, |
Miejsce szkolenia | Warszawa | |
Rozpoczęcie zajęć | 08.03.2017 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | do godz. 16:00 | |
Czas trwania | 7 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 1 | |
Cena szkolenia | netto: 590,00 zł | brutto: 725,70 zł |