Dr Joanna Królasik - Doktor nauk technicznych ze specjalizacją w dziedzinie mikrobiologii. Wieloletni pracownik akredytowanego laboratorium badania żywności. Autorka kilkudziesięciu publikacji w czasopismach naukowych i branżowych. Szkoleniowiec w zakresie wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym, metod badań mikrobiologicznych produktów spożywczych i środowiska produkcji, wymagań i przepisów prawa dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności oraz higieny procesów produkcyjnych, systemów zarządzania w przemyśle spożywczym: normy ISO, HACCP, GMP/GHP, BRC. Auditor wewnętrzny w zakresie wymagań systemu akredytacji dla laboratoriów badawczych oraz wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym.
Cena szkolenia online obejmuje:
Więcej informacji dot. regulaminu, realizacji szkolenia oraz rabatów znajdziecie Państwo tutaj.
Miejsce szkolenia | ON-LINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 29.05.2025 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 30.05.2025 | do godz. 15:00 |
Czas trwania | 14 h dydaktycznych | |
Ilość dni dydaktycznych | 2 | |
Cena szkolenia on-line dla drugiej osoby z firmy | netto: 790,00 zł | brutto: 971,70 zł |
Cena szkolenia on-line dla pierwszej osoby z firmy | netto: 890,00 zł | brutto: 1094,70 zł |