Więcej informacji o PRZ znajdziesz tutaj.
Dokładny opis programów dla poziomu I, II i III został podany na stronie Programu Rozwoju Zawodowego- zobacz tutaj
Dr Joanna Królasik - Doktor nauk technicznych ze specjalizacją w dziedzinie mikrobiologii. Wieloletni pracownik akredytowanego laboratorium badania żywności. Autorka kilkudziesięciu publikacji w czasopismach naukowych i branżowych. Szkoleniowiec w zakresie wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym, metod badań mikrobiologicznych produktów spożywczych i środowiska produkcji, wymagań i przepisów prawa dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności oraz higieny procesów produkcyjnych, systemów zarządzania w przemyśle spożywczym: normy ISO, HACCP, GMP/GHP, BRC. Auditor wewnętrzny w zakresie wymagań systemu akredytacji dla laboratoriów badawczych oraz wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym.
Cena obejmuje: Wykłady, dyskusję w gronie ekspertów, materiały szkoleniowe w formie elektronicznej, świadectwo uczestnictwa w szkoleniu.
Metody szkolenia: Wykłady, Samodzielne zadania do opracowania (prace domowe), Testy wiedzy, Pytania oraz konsultacje z Ekspertem
CE2 Centrum Edukacji nie wyraża zgody na jakąkolwiek formę utrwalania, udostępniania lub nagrywania przebiegu szkolenia. Treści szkolenia i materiały szkoleniowe objęte są prawami autorskimi.
*ZWOLNIENIA SZKOLEŃ Z PODATKU VAT
Podstawy prawne:
1. Na podstawie art. 43 ust. 1 pkt. 29 lit. C Ustawy o VAT zwalnia się z podatku VAT szkolenia finansowane w całości ze środków publicznych
2. Na podstawie Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 20 grudnia 2013 r. paragraf 3 ustęp 1 pkt. 14 zwalnia się z podatku VAT szkolenia finansowane w co najmniej 70% ze środków publicznych
Miejsce szkolenia | ONLINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 13.10.2022 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 14.10.2022 | do godz. 15:00 |
Czas trwania | 12 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 2 | |
Cena szkolenia | netto: 3790,00 zł | brutto: 4661,70 zł |