Więcej informacji odnośnie form szkoleń znajdziesz tutaj.
Dzień pierwszy:
Dzień drugi:
Dr Joanna Królasik - Doktor nauk technicznych ze specjalizacją w dziedzinie mikrobiologii. Wieloletni pracownik akredytowanego laboratorium badania żywności. Autorka kilkudziesięciu publikacji w czasopismach naukowych i branżowych. Szkoleniowiec w zakresie wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym, metod badań mikrobiologicznych produktów spożywczych i środowiska produkcji, wymagań i przepisów prawa dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa i jakości żywności oraz higieny procesów produkcyjnych, systemów zarządzania w przemyśle spożywczym: normy ISO, HACCP, GMP/GHP, BRC. Auditor wewnętrzny w zakresie wymagań systemu akredytacji dla laboratoriów badawczych oraz wymagań technicznych w laboratorium mikrobiologicznym
Cena szkolenia online obejmuje:
Więcej informacji dot. regulaminu, realizacji szkolenia oraz rabatów znajdziecie Państwo tutaj.
Miejsce szkolenia | ONLINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 13.12.2022 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | 14.12.2022 | do godz. 15:00 |
Czas trwania | 12 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 2 | |
Cena szkolenia on-lina dla drugiej i kolejnej osoby z firmy | netto: 820,00 zł | brutto: 1008,60 zł |
Cena szkolenia on-lina dla pierwszej osoby z firmy | netto: 920,00 zł | brutto: 1131,60 zł |