Więcej informacji odnośnie form szkoleń znajdziesz tutaj.
Interferencje i źródła błędów w technice ICP, ich charakterystyka i sposoby eliminacji.
Wieloletni konsultant oraz szkoleniowiec z zakresu systemów związanych z jakością i bezpieczeństwem – GMP, GLP, GDP, GAP oraz wymagań ISO (9001, 22000, 50001, 22301, 27001, 14001, 45001), HACCP oraz Codex Alimentarius, a także metodyk badawczych, procedur technicznych i technik analitycznych (oprócz podstawowych technik także techniki wysoko wyspecjalizowane, takie jak techniki chromatograficzne – GC, HPLC, IC, techniki spektralne – MS, MSMS, techniki badania pierwiastków – ICP-OES, ICP-MS, XRF).
Doświadczony praktyk w opracowywaniu nowych metodyk badawczych oraz ich wdrażania do praktyki laboratoryjnej, zasad walidacji i transferu w zakresie związanym z jakością i bezpieczeństwem produktów (spożywczych, leków, suplementów diety, produktów kosmetycznych oraz wyrobów chemii gospodarczej), jakością elementów środowiska, recyklingiem, ochroną środowiska, bezpieczeństwem pracy oraz zarządzaniem jakością i zasobami. Doświadczenie zawodowe związane z zarządzaniem jakością oraz zarządzaniem zespołem obecnie wykorzystuje w bieżącej pracy laboratorium analitycznego
Cena szkolenia online obejmuje:
Więcej informacji dot. regulaminu, realizacji szkolenia oraz rabatów znajdziecie Państwo tutaj.
Miejsce szkolenia | ONLINE | |
Rozpoczęcie zajęć | 07.06.2023 | od godz. 09:00 |
Zakończenie zajęć | do godz. 15:00 | |
Czas trwania | 6 h dydaktycznych | |
Ilosć dni szkolenia | 1 | |
Cena szkolenia on-lina dla drugiej i kolejnej osoby z firmy | netto: 490,00 zł | brutto: 602,70 zł |
Cena szkolenia on-lina dla pierwszej osoby z firmy | netto: 540,00 zł | brutto: 664,20 zł |