Aktualne szkolenia

Laboratorium, Akademia bezpiecznej żywności, Akademia mikrobiologii i biologii, Szkolenia dwudniowe LD2/JK/11/18
Zasady pobierania i przygotowania próbek pobranych z obszaru łańcucha żywnościowego do badań mikrobiologicznych wg znowelizowanych norm PN-EN ISO 6887-1 do 6 - Wrocław, listopad
Wrocław, 14.11.2018 - 15.11.2018
Laboratorium, Akademia bezpiecznej żywności, Akademia mikrobiologii i biologii, Szkolenia trzydniowe LZ3/JK/11/18
Zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji żywności – charakterystyka, źródła występowania, metody kontroli i zapobiegania - Zakopane, listopad
Zakopane, 28.11.2018 - 30.11.2018
Laboratorium, Akademia mikrobiologii i biologii, Gospodarka wodno-ściekowa, Szkolenia jednodniowe LW1/HW/12/18
Wykrywanie GMO w żywności i paszach - wymagania prawne i metody badań - Warszawa, grudzień
Warszawa, 05.12.2018
Laboratorium, Akademia bezpiecznej żywności, Akademia mikrobiologii i biologii, Szkolenia dwudniowe LW2/BW/12/18
Pożywki mikrobiologiczne w badaniach żywności, pasz, wody, kosmetyków, produktów farmaceutycznych. Szczepy odniesienia jako narzędzie monitorowania kompetencji laboratorium; Wdrożenie zmian prawnych, normatywnych, farmakopealnych z 2017 i 2018 r. - Warsza
Warszawa, 05.12.2018 - 06.12.2018
Kategorie szkoleń, Akademia analiz instrumentalnych, Laboratorium, Akademia badań środowiskowych, Akademia mikrobiologii i biologii, Gospodarka odpadami, woda/ścieki, Akademia ochrony środowiska, Szkolenia jednodniowe LW1/JMZ/12/18
Norma PN_ISO 5667-11 oraz PN_ISO 5667-14 – w zakresie poboru próbek wody podziemnej - Warszawa, grudzień
Warszawa, 05.12.2018

Zobacz wszystkie...


 
 





OK





OK